Skip to content

Завърши второто издание на BASE Стара Загора

На 01.02 завърши второто издание на безплатната програма за стартиращи предприемачи BASE в Стара Загора. В продължение на 3 месеца бяхме домакини на лекциите, по време на които се разглеждаха различнни теми – финанси, продажби, маркетинг, счетоводство, човешки ресурси, правни норми, презентационни умения и други.

В програмата се включиха близо 40 души от различни градове. На финала на обучението 20 от тях подготвиха подробни бизнес планове за своите проекти. По време на специална церемония те представиха идеите си пред жури, което разпредели награден фонд от 10 000 лева между печелившите 4 проекта. 

Първата награда си поделиха два от проектите в програмата. Единият е мобилният културен център със собствен календар „Книжарница в куфар“ на Райна Димитрова, а другият – Art D’Iva Cocktails на Ивелина Герджикова-Дончева – личен барман за различни събития, който провежда и професионални обучения в сферата на миксологията.

Второ място зае Валентина Пейчева с Val Wool Rugs – бранд за ръчно тъкани черги, пана и шалове с уникален и свеж дизайн.

На трето място се класира Станислав Колев с неговата идея за тапас бар – заведение, което съчетава културни събития, бар атмосфера и мезета тип тапас.

Организаторите планират ново издание на BASE в Стара Загора съвсем скоро. Информация за него ще бъде публикувана на страницата на Асоциация „IT Стара Загора“ във Facebook. Повече за програма BASE може да намерите на сайта на Бизнес академията за стартиращи предприемачи – www.baseprogram.bg.

Прочети още

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА THE LODGE ПОДКРЕПИ ZARA TECH SPRING

Една от основните цели, които сме си поставили с The
Виж повече →

THE LODGE БЕШЕ ДОМАКИН НА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА RAILS GIRLS STARA ZAGORA

За втори път The Lodge Coworking Space беше домакин на
Виж повече →

5+1 неща, които можеш да правиш в The Lodge в почивките между работните задачи

Почивката е важна част от всеки работен процес. Независимо колко
Виж повече →