Skip to content

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА THE LODGE ПОДКРЕПИ ZARA TECH SPRING

Една от основните цели, които сме си поставили с The Lodge, е да допринасяме за развиването на местната дигитална екосистема в Стара Загора. През тази пролет отново имахме възможност да го направим като подкрепим най-големия технологичен фестивал на Стара Загора Zara Tech Spring. 

За втора поредна година бяхме партньор на инициативата и с удоволствие се включихме в двудневнoто уикенд събитие, с което фестивалът стартира. Екипът ни беше част от специалната EXPO зона, в която бяха представени различни технологични компании от града. Срещнахме се с много интересни хора и с удоволствие обсъждахме различни идеи с тях. 

В рамките на Zara Tech Spring бяхме и домакин на работилницата за дами без опит в програмирането Rails Girls Stara Zagora. Как премина тя – можете да видите ТУК.

Ако сте пропуснали Zara Tech Spring – следете страницата на фестивала във Facebook, Instagram и LinkedIn, където ще откриете повече за всичко случило се по време на него. А ако искате да се запознаем – заповядайте при нас всеки работен ден от 8:30 до 17:30 часа на ул. “Антон Марчин” 51. Повече за нашите планове вижте ТУК.

Прочети още

THE LODGE БЕШЕ ДОМАКИН НА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА RAILS GIRLS STARA ZAGORA

За втори път The Lodge Coworking Space беше домакин на
Виж повече →

5+1 неща, които можеш да правиш в The Lodge в почивките между работните задачи

Почивката е важна част от всеки работен процес. Независимо колко
Виж повече →

Трето издание на безплатната академия за предприемачи BASE в The Lodge

През март в Стара Загора ще стартира трето издание на
Виж повече →