Skip to content

Трето издание на безплатната академия за предприемачи BASE в The Lodge

През март в Стара Загора ще стартира трето издание на безплатната академия за стартиращи предприемачи BASE. Кандидатстването вече е отворено, а ние отново ще бъдем домакини на лекциите от програмата. 

BASE се провежда в партньорство с Фондация „Америка за България“ и Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), като към момента са реализирани общо 36 издания в различни населени места в България. В Стара Загора BASE се организира от Асоциация „IT Стара Загора“, която е фокусирана върху развитието на дигиталната и предприемаческа екосистема в града и региона.

Пролетното издание на BASE в Стара Загора ще стартира на 7 март и ще продължи 12 седмици. В края на обучението бъдещите предприемачи ще трябва да подготвят и представят бизнес план за своя проект. Жури ще определи победителите, които ще получат финансов стимул от предвидения награден фонд.

Как преминаха първите две издания на BASE в Стара Загора и кои бяха печелившите проекти можете да видите ТУК и ТУК.

Желаещите да станат част от BASE Стара Загора могат да кандидатстват за участие, попълвайки формата ТУК до 4 март 2024 г.

Допълнителна информация можете да намерите на сайта на Бизнес академията за стартиращи предприемачи – www.baseprogram.bg.

Oтново ще бъдем домакини на лекциите от BASE и нямаме търпение да се срещнем с участниците в програмата и да проследим как ще развият идеите си. 

Следи новините на сайта ни, както и профилите ни в социалните мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn), за да научаваш пръв за предстоящи инициативи, на които партнираме и с които допринасяме за развитието на града.

Прочети още

The Lodge ще бъде домакин на второто издание на Rails Girls Stara Zagora

Безплатната работилница за разработка на уеб приложения за дами без
Виж повече →

5+1 неща, които можеш да правиш в The Lodge в почивките между работните задачи

Почивката е важна част от всеки работен процес. Независимо колко
Виж повече →

Завърши второто издание на BASE Стара Загора

На 01.02 завърши второто издание на безплатната програма за стартиращи
Виж повече →