Skip to content

Трето издание на безплатната академия за предприемачи BASE в The Lodge

През март в Стара Загора ще стартира трето издание на безплатната академия за стартиращи предприемачи BASE. Кандидатстването вече е отворено, а ние отново ще бъдем домакини на лекциите от програмата. 

BASE се провежда в партньорство с Фондация „Америка за България“ и Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), като към момента са реализирани общо 36 издания в различни населени места в България. В Стара Загора BASE се организира от Асоциация „IT Стара Загора“, която е фокусирана върху развитието на дигиталната и предприемаческа екосистема в града и региона.

Пролетното издание на BASE в Стара Загора ще стартира на 7 март и ще продължи 12 седмици. В края на обучението бъдещите предприемачи ще трябва да подготвят и представят бизнес план за своя проект. Жури ще определи победителите, които ще получат финансов стимул от предвидения награден фонд.

Как преминаха първите две издания на BASE в Стара Загора и кои бяха печелившите проекти можете да видите ТУК и ТУК.

Желаещите да станат част от BASE Стара Загора могат да кандидатстват за участие, попълвайки формата ТУК до 4 март 2024 г.

Допълнителна информация можете да намерите на сайта на Бизнес академията за стартиращи предприемачи – www.baseprogram.bg.

Oтново ще бъдем домакини на лекциите от BASE и нямаме търпение да се срещнем с участниците в програмата и да проследим как ще развият идеите си. 

Следи новините на сайта ни, както и профилите ни в социалните мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn), за да научаваш пръв за предстоящи инициативи, на които партнираме и с които допринасяме за развитието на града.

Прочети още