Skip to content

The Lodge участва в конференцията „Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2024“

За втора поредна година The Lodge Coworking Space се включи в Digital4StaraZagora. По време на двудневното събитие екипът ни посрещаше гости в специално обособения coworking кът в експо зоната. С тях си говорихме за нещата, които се случват в The Lodge и мисията ни за развитие на дигиталната екосистема в града. 

Тазгодишното издание на конференцията беше посветено на тенденциите в онлайн търговията за 2024 г. и събра едни от опитните професионалисти в сферата. Иновативни инструменти в електронната търговия, методи за плащане, копирайтинг, фотография, видео, графичен дизайн, клиентско обслужване, работа с инфлуенсъри и реклами в Meta бяха само част от обсъжданите теми.

 

В рамките на двата дни успяхме да се запознаем с много от посетителите на Digital4StaraZagora. Рaзговаряхме за различни технологични теми и обсъждахме идеи за провеждане на нови лекции, дискусии и работилници в The Lodge. Срещнахме се с хора, които проявяват интерес към технологиите и вече имат реализирани онлайн магазини и платформи. Имахме и предизвикателство – всеки посетител на щанда можеше да пробва уменията си по игра на йо-йо.

За нас е важно да подкрепяме конференции като Digital4StaraZagora, които спомагат за успешното развитие на средата. Вярваме, че събитията като това са важни за града ни, защото дават възможност за нови запознанства и обмяна на опит с топ професионалисти от областта. С нетърпение очакваме следващата конференция през 2024 година!

Последвай профилите ни в социалните мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn), за да научаваш първи всички новини около The Lodge Coworking Space.

Прочети още

The Lodge ще бъде домакин на второто издание на Rails Girls Stara Zagora

Безплатната работилница за разработка на уеб приложения за дами без
Виж повече →

5+1 неща, които можеш да правиш в The Lodge в почивките между работните задачи

Почивката е важна част от всеки работен процес. Независимо колко
Виж повече →

Трето издание на безплатната академия за предприемачи BASE в The Lodge

През март в Стара Загора ще стартира трето издание на
Виж повече →