Skip to content

The Lodge участва в конференцията „Digital4StaraZagora – Тенденции в онлайн търговията за 2024“

За втора поредна година The Lodge Coworking Space се включи в Digital4StaraZagora. По време на двудневното събитие екипът ни посрещаше гости в специално обособения coworking кът в експо зоната. С тях си говорихме за нещата, които се случват в The Lodge и мисията ни за развитие на дигиталната екосистема в града. 

Тазгодишното издание на конференцията беше посветено на тенденциите в онлайн търговията за 2024 г. и събра едни от опитните професионалисти в сферата. Иновативни инструменти в електронната търговия, методи за плащане, копирайтинг, фотография, видео, графичен дизайн, клиентско обслужване, работа с инфлуенсъри и реклами в Meta бяха само част от обсъжданите теми.

 

В рамките на двата дни успяхме да се запознаем с много от посетителите на Digital4StaraZagora. Рaзговаряхме за различни технологични теми и обсъждахме идеи за провеждане на нови лекции, дискусии и работилници в The Lodge. Срещнахме се с хора, които проявяват интерес към технологиите и вече имат реализирани онлайн магазини и платформи. Имахме и предизвикателство – всеки посетител на щанда можеше да пробва уменията си по игра на йо-йо.

За нас е важно да подкрепяме конференции като Digital4StaraZagora, които спомагат за успешното развитие на средата. Вярваме, че събитията като това са важни за града ни, защото дават възможност за нови запознанства и обмяна на опит с топ професионалисти от областта. С нетърпение очакваме следващата конференция през 2024 година!

Последвай профилите ни в социалните мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn), за да научаваш първи всички новини около The Lodge Coworking Space.

Прочети още