Skip to content

The Lodge ще е домакин на курс по Front-end програмиране в Стара Загора

Една от основните цели на екипа ни при създаването на The Lodge Coworking Space беше то да работи както с местния бизнес и специалисти, така и с хора и организации, които виждат в Стара Загора потенциал за развитие на силна и устойчива технологична среда.

Желанието ни бе освен това The Lodge да стане място, където хората да могат да се запознават с нови технологии и да им даваме възможности да стартират своята успешна кариера в IT средата. Е, мечтите се сбъдват по-бързо от очакваното!

The Lodge Coworking Space ще бъде партньор и домакин на първия курс по Front-end програмиране в Стара Загора, организиран от нашите приятели от ИТ Академия Стара Загора. Всеки, който проявява интерес към уеб програмирането и технологиите, може да кандидатства за курса на сайта на ИТ Академия Стара Загора до 25.09.2022 г. Там има и детайлна информация за курса и провеждането му.

Като партньор, ние в The Lodge ще направим всичко възможно да ви предоставим уютно и удобно място за вашите първи стъпки в света на технологиите.

Успех на ентусиастите, които ще се включат в това приключение! Очакваме ги с нетърпение!

Прочети още