Skip to content

Новият сезон на събитията в The Lodge стартира с тема за AI

Силен старт на новия сезон на събитията в The Lodge Coworking Space! На 4. октомври при нас гостува Бончо Вълков, който представи темата „Изкуствен интелект за всеки – как да използваме някои от най-популярните инструменти в ежедневието”.

Бончо се занимава с програмиране от над 10 години. Завършва Академията на Телерик през 2013 г., заедно с бакалавър по „Бизнес администрация“ в УНСС. Впоследствие изкарва и магистратура във ФМИ, специалност „Изкуствен интелект“.

По време на лекцията той представи най-популярните инструменти в областта на изкуствения интелект и даде конкретни примери за какво можем да използваме помощта на AI в ежедневието си.

Как да генерираме договор за продажба на МПС, да сравним продукти, да се подготвим за интервю за работа и да проучим конкретен бизнес бяха само част от примерите, които Бончо демонстрира пред участниците в събитието. Показа и как можем да генерираме изображения по зададени параметри. В края на лекцията дискутирахме как биха могли да се развиват технологиите занапред, каква ще е ролята на човека в този процес и застрашени ли са някои от професиите от масово навлизане на AI в някои от секторите.

Партньори на събитието бяха нашите приятели от Mentormate, които допринесоха за приятната атмосфера, предоставяйки бири за участниците.

Предстоят още интересни събития за следващите месеци. Ако се интересуваш от света на технологиите и всичко, свързано с IT, дигиталната и предприемаческа сфера – следи редовно профилите

Прочети още

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА THE LODGE ПОДКРЕПИ ZARA TECH SPRING

Една от основните цели, които сме си поставили с The
Виж повече →

THE LODGE БЕШЕ ДОМАКИН НА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА RAILS GIRLS STARA ZAGORA

За втори път The Lodge Coworking Space беше домакин на
Виж повече →

5+1 неща, които можеш да правиш в The Lodge в почивките между работните задачи

Почивката е важна част от всеки работен процес. Независимо колко
Виж повече →