Skip to content

Курсове по програмиране и дизайн в Стара Загора (есен 2023)

След успеха на първите обучения в края на миналата и началото на 2023г., IT Академия Стара Загора отново организира присъствени курсове по програмиране и дизайн. Този сезон програмата е обогатена с още 2 нови курса. 

Всички, които имат интерес към кариера в областта на технологиите могат да избират между обучения по Front-end, Python, SQL и бази данни. За хората, които биха искали да се развиват във визуалните науки, ще имат възможност да се включат в новата група за начинаещи по графичен дизайн. 

Общото за четирите направления е, че не само са сред най-популярните в IT сектора, но и ще бъдат водени от специалисти от сектора, които ще предадат своите знания и опит на всички, които сега започват своя път в технологичния свят. В курсовете могат да се включат и IT специалисти, които искат да обогатят технологиите, с които работят. 

Обученията стартират през октомври и ноември и ще бъдат с различна продължителност. Ще се провеждат присъствено вечер през седмицата и в събота или неделя, като това позволява да бъдат съвместявани с други работни или учебни ангажименти. 

Подробности за курса по Front-end виж ТУК.
Подробности за курса по Python виж ТУК.
Подробности за курса по SQL и бази данни виж ТУК.
Подробности за курса по графичен дизайн виж ТУК.

Очакваме те на някое от специалните безплатни събития, посветени на всеки от курсовете и на професиите, свързани с тях. Срещите ще се провеждат на живо и ще се предават онлайн за всички, които искат да се запознаят с лекторите и организаторите и свободно да задават въпроси, които ги интересуват. 

Повече за всяко едно от обученията можете да научите от страницата на IT Академия Стара Загора във Facebook и Instagram.

Линкове към събитията:

Професия “Графичен Дизайнер” – 12.09.2023 г. от 19 часа

Професия “FRONT-END Програмист” – 19.09.2023 г. от 19 часа

Професия “Python програмист” – 26.09.2023 г. от 19 часа

Прочети още