Skip to content

Изкуствен интелект за всеки

Как да използваме някои от най-популярните инструменти в ежедневието си?

Стартираме новия сезон на събитията в The Lodge Coworking Space с лекция, посветена на най-актуалната тема през последните месеци в света на технологиите – изкуственият интелект! 

На 4. октомври от 19:00 часа Бончо Вълков ще ни запознае с някои от най-популярните инструменти, базирани на Artificial intelligence (AI). Той ще ни разкаже как функционират, къде намират приложение и как използването им може значително да улесни  работата и ежедневието ни.

По време на събитието Бончо ще направи демонстрация на живо на част от AI технологиите, станали широкодостъпни напоследък. Ще даде и ценни насоки за онези, които искат да се развиват кариерно в областта на изкуствения интелект.

Събитието е подходящо както за IT специалисти, така и за всеки, който иска да разбере как може да използва AI приложенията в ежедневието и работата си, независимо от сектора, в който работи. 

За лектора

Бончо се занимава с програмиране от приблизително 10 години. Завършва Академията на Телерик през 2013 г., заедно с бакалавър по „Бизнес администрация“ в УНСС. Впоследствие изкарва и магистратура във ФМИ, специалност „Изкуствен интелект“. В момента работи като Delivery Lead в Genius Sports.

През годините се е занимавал с много технологии, но най-голям опит има със C#, JavaScript и Python. Обича да изпробва новите технологии и през последните години има интереси в разработката на сървисно ориентирани приложения и софтуерни архитектури.

За участие

Участието в събитието е безплатно. Необходима е единствено предварителна регистрация ТУК .

След края на лекцията сме предвидили разговорите да продължат в приятна неформална обстановка. Нашите приятели от Mentormate, които са партньори на събитието, пък са подготвили специална изненада за участниците в него.

Очакваме ви!

Прочети още

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА THE LODGE ПОДКРЕПИ ZARA TECH SPRING

Една от основните цели, които сме си поставили с The
Виж повече →

THE LODGE БЕШЕ ДОМАКИН НА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА RAILS GIRLS STARA ZAGORA

За втори път The Lodge Coworking Space беше домакин на
Виж повече →

5+1 неща, които можеш да правиш в The Lodge в почивките между работните задачи

Почивката е важна част от всеки работен процес. Независимо колко
Виж повече →