Skip to content

EDYNAMIX И THE LODGE – УСПЕШНОТО ПАРТНЬОРСТВО, КОЕТО РАЗВИВА ДИГИТАЛНАТА СРЕДА В СТАРА ЗАГОРА

Запознай се с eDynamix – един от партньорите ни, които са неотлъчно до нас по пътя ни към развиването на дигиталната среда в Стара Загора!

Повече от десетилетие компанията работи с производители и дилъри на водещи марки автомобили. Днес те са доверен технологичен партньор на повече от 6500 сервиза във Великобритания и Западна Европа.

eDynamix стартира през 2010 г., след като нейните основатели виждат нуждата от нови, по-добри, напълно интегрирани системи за управление на процесите в дилърите на автомобили. Компанията започва да проектира и развива свои собствени софтуерни продукти, като инвестира милиони в изследвания и разработки на платформата и инфраструктурата, за да осигури сигурни и надеждни решения за своите клиенти.

Съчетавайки знанието и бизнес ноу-хау на развитите пазари с експертизата и опита на българските IT професионалисти, eDynamix създава exsto – Customer Engagement Platform, която всеки ден помага на клиентите им да се фокусират върху бизнеса си, да предоставят надеждни услуги и да бъдат още по-успешни в това, което правят.

От eDynamix вярват, че са намерили оптималния начин за това как да бъдат партньорът, който доставя всичко необходимо за успешния автомобилен дилър. Освен да помага на клиентите да бъдат по-ефективни в своята работа, екипът вече дълги години развива успешно местната IT екосистема в Стара Загора. Радваме се на такава подкрепа и възможността да работим рамо до рамо за по-добра среда за IT бизнеса и специалистите в Центъра на Вселената!

Прочети още