Skip to content

Да си купиш кола с два клика – автомобилната индустрия в ерата на софтуера

Интересуваш ли се от програмиране и софтуерни продукти? А от автомобили? Ако отговорът ти е „Да“ и на двете, то тогава с най-голямо удоволствие те каним на събитието, което сме подготвили за 5. април при нас.

Специален гост-лектор ще бъде Димо Димчев, а темата, която ще ще представи, е „Да си купиш кола с два клика – автомобилната индустрия в ерата на софтуера“.

Димо е Product Owner в направление Sales в eDynamix – софтуерна компания, която проектира и развива собствени продукти за дилъри на автомобили.

Голям почитател е на технологиите и от 2013 г. е част от eDynamix. Започва кариерния си път като support agent, но малко след това се насочва към CRM отдела на фирмата като junior database developer. Постепенно преминава през различни екипи и позиции, за да достигне до старши специалист, а по-късно и ръководител на отдел.

В момента отговаря за екипа, който изгражда система, позволяваща на потребители да управляват цялата си складова наличност от нови и употребявани автомобили, без да се налага да използват няколко различни системи за целта. eDynamix работи с над 6500 дилъра в UK и Западна Европа.

В рамките на събитието при нас Димо ще разкаже повече за това как световният пазар на коли се развива през последните 20 години, каква е ролята на дигитализацията в него, съвпадат ли новостите с очакванията на клиентите при покупко-продажбите в сектора и на какви изпитания са подложени бизнесите с продажби на превозни средства.

Ще поговорим за стратегическото значение на новите тенденции и ще дискутираме заедно какво вероятно предстои да се случи в сферата на софтуера в автомобилната индустрия и какви биха били евентуалните промени както в бизнес модела на производители и дилъри, така и за всеки отделен човек, който използва автомобил.

Събитието е безплатно с предварителна регистрация тук: https://forms.gle/pPLVCkBLt98hMwgk7

Очакваме те!

Прочети още