Skip to content

СПОДЕЛЕНОТО РАБОТНО
ПРОСТРАНСТВО НА
СТАРА ЗАГОРА

Мястото

The Lodge Coworking Space е място за IT специалисти, фрилансъри, предприемачи, дигитални номади и всички други професионалисти, които работят отдалечено. Предлагаме светло и просторно пространство, удобни бюра и столове, зали за срещи, напълно оборудван кухненски кът и уютно местенце за почивка, срещи и разговори. Намираме се в напълно обновена бизнес сграда с всички удобства на офис пространството. Предлагаме безплатни напитки, бърз интернет и всичко необходимо да се чувстваш комфортно през целия работен ден. И след него.  

Мисия

 

С The Lodge Coworking Space си поставихме една мисия – да развиваме местната дигитална екосистема. Освен да работим заедно със свои съмишленици, IT специалисти и други професионалисти в дигиталната сфера, искаме да превърнем пространството в място за срещи, събития на общността, различни обучения, работилници, лекции и други. 

Искаме да работим в партньорство както с местния бизнес и специалисти, така и с хора и организации, които виждат в Стара Загора потенциал за развитие на силна и устойчива технологична среда. 

Сътрудничим тясно с редица училища, Тракийския университет, различни компании и обучителни организации с една цел – да изградим следващото поколение успешни предприемачи, IT специалисти, професионалисти в дигиталните науки и т.н. 

Искаме да превърнем The Lodge в място за срещи на вдъхновяващи хора, с които заедно ще работим за по-доброто технологично бъдеще на общността. 

Екипът

Ние сме малък, но много симпатичен екип. Работим заедно, за да осигурим на нашите членове удобствата, от които имат нужда, за да вършат работата си по възможно най-добрия начин. Поддържаме контакти с всички в общността и сме на разположение да отговорим на всяко запитване и готина идея (ако имате такава, то не се колебайте да ни потърсите нито за миг! : ) 

БОРЯНА ПЕЙЧЕВА

MARKETING MANAGER

ИВЕЛИНА СЛАВОВА

COMMUNITY MANAGER

Нашите партньори и членове

Искаш ли да се
запознаем?

Запази си ден

или избери най-подходящия за теб план.