Skip to content

5+1 неща, които можеш да правиш в The Lodge в почивките между работните задачи

Почивката е важна част от всеки работен процес. Независимо колко задачи имаме да свършим през деня, времето, което е необходимо да отделяме за разтуха, не е за пренебрегване. 

Как си почивате? Ставате и се раздвижате, слушате музика със слушалки или пък просто си говорите с колега? За работещите от вкъщи – може би използвате времето, за да свършите някоя домашна задача? 

В настоящата статия събрахме няколко възможни начини за почивка, които доказват, че споделените работни пространства освен възможност за работа, дават и добри опции за разпускане. 

  • Синият диван

Знаем, че когато се изморим, можем просто да поскролваме няколко минути в социалните мрежи, да початим с приятели или пък да прочетем интересна статия в някой сайт. В The Lodge сме осигурили чудесно място за целта. 

Винаги, когато ти се прииска, можеш да станеш от работното място, което си избрал и да си починеш в жълтия или синия диван. И двата са много удобни и сме сигурни, че само след няколко минути в тях ще си готов да продължиш със следващите задачи с нови сили.    

  • Да поговориш с колега на по кафе или чай

В The Lodge предлагаме безплатно кафе и чай за всички, които са избрали да работят при нас. С това се стремим да осигурим необходимата доза кофеин и чай за нуждите на всеки, както и да направим работното време още по-приятно. 

Чували сме, че пиенето на напитките е още по-разтоварващо, когато е споделено преживяване. По време на почивката при нас можеш спокойно да си приготвиш кафе или чай и да го изпиеш заедно с някой от другите лоджъри. Докато си говорите ще се опознаете по-добре, ще обмените идеи и дори може взаимно да се вдъхновите за нови проекти. 

  • Да се чуеш с близък от свободна конферентна зала

Конферентните зали при нас имат основно предназначение – да провеждаш в тях важни онлайн или телефонни разговори, свързани с работния процес. НО! Когато са свободни, спокойно можеш да използваш някоя от тях, за да се чуеш с близък или приятел. 


  • Да похапнеш в кухнята

Обедната почивка е най-дългата в работния ден и си струва да й се насладиш максимално. Ето защо в The Lodge имаме и кухненски кът, който е винаги на твое разположение. Независимо дали искаш да похапнеш в нея в 12 на обяд или нещо малко следобед – можеш винаги да го направиш в нея спокойно и без да се притесняваш, че ще смутиш някой от работещите в коуъркинга. 

Разполагаме и със собствен хладилник и много обичаме домашно приготвената храна. 

  • Да се разходиш навън около сградата

Стара Загора е чудесен град, а ние се намираме в спокоен и тих район. Ако ти се прииска да станеш от стола и да се разходиш – можеш с удоволствие да го направиш. А най-вероятно и времето ще е подходящо за това. 🙂 

Намираме се на права, спокойна улица с много дървета, така че спокойно можеш да се спуснеш по нея и да повървиш. Точно до входа ни пък има малък симпатичен парк, в който да поседнеш на някоя от пейките и с кеф да си отдъхнеш. 

Бонус: музика, музика, музика

Почти всички обичаме да слушаме музика. Доказано това се нарежда и сред най-предпочитаните начини за релаксация по време на работния ден. В The Lodge често имаме тиха фонова музика, като се съобразяваме с това да не пречи на работния процес на останалите лоджъри. 

Това са само някои идеи при нас в The Lodge Coworking Space, така че почивката между задачите да бъде още по-приятна. 

Убедихме ли те, че в The Lodge можеш да прекараш пълноценно не само работното време, но и почивките по време на него? Ако досега не си бил при нас и се чудиш се дали работата от coworking е за теб – ела и провери! Свържи се с нас и запази своето място още днес!

Прочети още

The Lodge ще бъде домакин на второто издание на Rails Girls Stara Zagora

Безплатната работилница за разработка на уеб приложения за дами без
Виж повече →

Трето издание на безплатната академия за предприемачи BASE в The Lodge

През март в Стара Загора ще стартира трето издание на
Виж повече →

Завърши второто издание на BASE Стара Загора

На 01.02 завърши второто издание на безплатната програма за стартиращи
Виж повече →